Jdi na obsah Jdi na menu
 

Jak se vám bydlí? Co sklepy, balkony, komíny, plíseň v bytě, tepelná pohoda. Jak jste spokojeni s podmínkami prodeje? Zde máte prostor se vyjádřit.

(příspěvky nejsou nijak redigovány a vyjadřují osobní názory)

Petice na Facebooku

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Komíny

(Pavel Kudláček, 17. 4. 2011 21:03)

Ty komíny jsou opravdu pěkné, jen co je pravda. Co to máte v té Bechyni za pořádek, když někdo schválí revizi na takové komíny? Bál bych se, že mi při větru spadne cihla na hlavu :-(

Re: Re: Komíny

(Pepa, 17. 4. 2011 21:30)

Nevím, jaké jsou bezpečnostní předpisy, ale pochybuji, že tyto komíny je splňují. Zajímalo by mě, jestli v případě požáru by pojišťovna uhradila vůbec nějakou náhradu škody (teda pokud jsou domy vůbec pojištěné...)

Re: Komíny

(JN, 30. 6. 2011 17:14)

Tak Kájo, představte si, že sdrátovaný komín je už téměř opravený. To je ale náhodička, co??? Uvidíme, jestli zůstane jediný nebo jestli stihnou opravit i ty ostatní, než přijde nezávislá kontrola !!!

Re: Re: Komíny

(JN, 28. 9. 2011 18:47)

Tak to aspoň naoko opravili, aby to vypadalo,.... Zřejmě to smrdělo průserem, a tak se toho lekli....

martin veselovský Črozhlas1Jak zmírnit sociální napětí ve Šluknově(27.9.2011 v 16.40hod.)

(šekim, 27. 9. 2011 18:34)

mimo jiné starosta Vansdorfu"město prodává obecní byty za 30.000kč až50.000kč."Měli by se dívat někteří zastupitelé města Bechyně!

přemýšlejte i toto ovlivnilo cenu bytů

(La Pensée, 18. 7. 2011 22:13)

http://www.pozitivnisvet.cz/neprehlednete/kam-mizi-danove-vynosy-statu

koupit nebo nekoupit?

(šekim, 15. 7. 2011 17:45)

http://www.penize.cz/nakup-a-prodej-nemovitosti/192139-je-konec-regulace-najmu-duvodem-ke-koupi-nemovitosti

poturčeneč horší turka

(šekim, 2. 7. 2011 13:35)

tak se mi zdá,že si správa města vzala za vzor kalouska.

transparentnost =protikorupční opatření

(Šekim, 22. 6. 2011 14:09)

občané Bechyně požadujte na radě města Bechyně transparentnost ve financování ,tak jako to udělali naši přátelé na Slovensku v Martině,viz www.transparentnemesto.sk.Stojí opravdu se na tento web podívat a oči se vám otevřou.

Re: transparentnost =protikorupční opatření

(Bechyňák, 22. 6. 2011 21:13)

Bylo by to správné. Ale zřejmě vám unikla jedna podstatná maličkost. V Martině má sám primátor zájem na tom, aby to fungovalo, na rozdíl od Bechyně. Tady není, kdo by to prosazoval. Naopak - po celá léta nejdražší topení ve střední Evropě = "výhodná" smlouva s Erdingem, opakovaně neúspěšné žádosti o dotace z EU, atd. atd. Za těchto podmínek by vámi uvedený příklad v Bechyni neprošel, to by se musela vyměnit většina zaměstnanců na radnici, a to od hlavy!

Re: Re: transparentnost =protikorupční opatření

(Šekim, 27. 6. 2011 16:30)

Souhlasím.Škoda,že hodně lidem stačí ke štěstí párek v rohlíku a Blesk.Jak se zvoní klíči už zapomínají.

Koldům v Litvínově

(bechyňák, 21. 6. 2011 0:39)

Naprosto špičkové bydlení. V tomto domě se můžete narodit a zemřít a nevyjít z domu. Všechny služby v domě, jesle, školky, obchody, služby (holič, krejčí, atd.), topení v podlaze, mezonové byty, vynikající řešení a disposice. Les přes silnici, vedle koupaliště, tenisové kurty, sportovní hala, prostě vše.

Správa veřejného majetku

(bechyňák, 17. 6. 2011 14:45)

Již v roce 2009 byly v rozpočtu města prostředky na rekonstrukci střechy domu 631 - 633, protože bylo rozhodnuto, že je v havarijním stavu. Nic se však nestalo, přestože v tomto roce byly nedočerpány v této kapitole rozpočtové výdaje o více jak 1,4mil.Kč, které by na rekonstrukci střechy dostačovaly. Od té doby uplynuly 1,2,23 roky. Zatím nikoho nepřizabily žádné tašky, které vesele lítají při každém větru, který se prohání dírami střechy. A tak se ptám pane starosto a Králi. Je to neschopnost, korupce či zlodějna zralá na trestní oznámení?
Děkuji za odpověď.

Re: Správa veřejného majetku

(Ivana, 17. 6. 2011 21:10)

A jak se vám i ostatním Bechyňákům zvesela vykračuje po nových chodnících, které byly zaplaceny z našich nájmů ???? To je pocit, že ????

Re: Správa veřejného majetku

(Jan Novák, 17. 6. 2011 21:23)

Dobrý den,
nejsem starosta, ale mám užitečnosu radu. U domů, kde jsou rozbité střechy a komíny, je třeba podat na stavební úřad žádost o prošetření stavu. Na základě prošetření má stavební úřad podle zákona povinnost nařídit vlastníkovi odstranit havárie a uvést střechu do vyhovujícího stavu. Další možnost je přes hasiče, co se týče bezpečnosti komínů. Ale to musí každý dům sám za sebe. Takže nájemníci, neváhejte! Je to jen na vás, co si necháte líbit!

Chápu vás, petičníci

(Petr, 20. 5. 2011 16:01)

chcete byty co nejlacineji.
- proč jste stejně neprotestvanli proti zanedbání úbržby vašich domů
- proč jste se už dávno (už je to dvacet, co nemusíte ohýbat hřbet) nedohodli a nemátee centrální vytápění
- pokudse vám nelíbí v Bechyni - odstěhujte se. V Praze jsou k dispozici domky už od 35 000,- za metr čtvereční.

Ana závěr. Pokud je pan Jozef Leškovský opravdu farářem, musím s radostí konstatovat, že nejsem kattolík. Tolik nenávisti, závisti, netolerance, zloby a demagogie jsem opravdu už dlouho nečetl.
Velice nevážený pane faráři,
jsou lidé, kteří mají ke svému životu podstatně méně, než vámi zmiňovaných 12 000,- Kč.














Re: Chápu vás, petičníci

(Jozef Leškovský, 21. 5. 2011 17:50)

Dobrý den, pane Petře,
škoda, že nevím, s kým mám tu čest, že jste se nepodepsal celým jménem. A druhá věc: můžete být s tou nenávisti, závisti, netolerance, zloby a demagogie konkrétní? Já bych Vám rád vyšel vstříc, ale pokud neuvedete konkrétnost a proč je v tom nějaká zloba, bohu žel, nemůžu zaujmout stanovisko.

Re: Chápu vás, petičníci

(Hanka Zemanová, 5. 6. 2011 13:25)

Milý pane Petře,
jděte se bodnout.... Bydlím Na Libuši druhý rok, rekonsrukce mě stála bez mála půl milionu a fakt jsme neměla příležitost se posledních dvacet let bouřit a domlouvat centrální vytápění.....
Pokud zde bydlíte - mohl jste být první, kdo začne jednat, když ostatním se nechtělo :-(, pokud ne, děkujeme za radu!

Re: Chápu vás, petičníci

(Jirka, 9. 6. 2011 8:22)

Vážený pane, musím reagovat na Vás příspěvek směrem k panu Leškovskému. Pan Leškovský pouze popsal skutečný stav věcí tak, jak je vidí. V jeho příspěvku jsem nezaznamenal, jak Vy píšete nenávist, závist, netoleranci, zlobu a demagogii. To jen někteří lidé v pravdivě popsaných skutečnostech vidí něco jiného. Měl byste se nechat vyšetřit, protože Vaše vnímání světa může být pro ostaní potenciálně nebezpečné.

Re: Chápu vás, petičníci

(František, 10. 6. 2011 10:56)

Je vidět,že tento příspěvek psal cizinec,protože čeština mu nic neříká!
Už je to dvacet,co nemusíme ohýbat hřbet,protože se už dvacet plazíme.
Ve státě,kde parta s důvěrou 10% občanů odírá lidi o peníze, se snad nedá ani ničemu divit.O státním rozpočtu nerozhodoval soustružník nebo důchodce,ale "dvacet ,co nemusíme ohýbat hřbety"to všechno rozkradli ti ,co v té partě stále sedí.
Takže napište opět nějaký chytrý příspěvek..........